1e plek NRT** Den Haag!

6 juni 2022

Ik speelde mijn tweede NRT toernooi van de zomer. De week hiervoor had ik een matige wedstrijd gespeeld door gebrek aan wedstrijdritme, dus ik ging deze week zonder verwachtingen in. Het toernooi was redelijk sterk bezet en mijn voornemen was om mijn beste tennis te spelen.
De eerste wedstrijd was ik erg nerveus en speelde ik nog niet heel erg vrij. Toch wist ik deze wedstrijd te winnen met 6-1, 6-3.
De tweede wedstrijd moest ik tegen de nummer 8 geplaatst. Een meisje waar ik een paar maanden geleden van verloor tijdens het NOJK. Ik was redelijk nerveus maar had veel zin om te spelen. Ik speelde een enorm goede wedstrijd waarin alles waar we op getraind hadden ook echt naar buiten kwam. Ik wist deze wedstrijd te winnen met 6-4, 6-4.
Diezelfde dag moest ik de kwartfinale tegen de nummer 1 geplaatst. Het werd een enorm lange wedstrijd. Die middag stond er enorm veel wind en we maakten het elkaar heel lastig. Ik heb gevochten voor wat ik waard was en wist ook deze wedstrijd te winnen met 6-3, 5-7, 6-4.
De volgende dag speelde ik de halve finale tegen een tegenstander waar ik nog niet eerder tegen gespeeld had. De eerste set was enorm spannend en echt een hoog niveau. Ik won deze set en wist mijn hoge niveau vast te houden waardoor ik ook de tweede set won. Het werd uiteindelijk 7-6(5), 6-2.
En toen een dag later mocht ik de finale spelen. Tegen een meisje waar ik twee keer eerder van had verloren. Ik had veel vertrouwen in mezelf en na een stroeve start wist ik mijn hoogste niveau te halen. Ik won de finale vrij gemakkelijk met 6-3, 6-2.
Een enorm goed en leerzaam toernooi waar ik met veel trots op terug kijk!

Categorieën:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *